به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه پاریس عنوان میکنند افراد مبتلا به آسم میتوانند با مصرف بیشتر میوه، سبزیجات و غلات کامل به کاهش علائم بیماری خود از جمله دشواری در نفس کشیدن، درد سینه و سرفه کردن کمک کنند.
از سوی دیگر، کسانی که رژیم غذایی ناسالم حاوی مصرف زیاد گوشت، نمک و مواد قندی دارند، احتمالا به سختی علائم بیماریشان تسکین مییابد.
«رونالد آندریاناسولو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «رژیم غذایی سالم عمدتاً حاوی مصرف بالا میوه، سبزیجات و فیبر است. این نوع رژیم غذایی دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است و عناصر موجود در یک رژیم غذایی سالم احتمالا به کاهش علائم کمک میکند.»
وی در ادامه میافزاید: «رژیم غذایی کمتر سلامت، شامل مصرف بالا گوشت، نمک و مواد قندی است و این عناصر دارای قابلیتهای التهابزا هستند که احتمالا به تشدید علائم آسم منجر میشوند.»
این نتایج نشان میدهد در مورد مردان و زنان مبتلا به آسم که از رژیم غذایی سالم پیروی میکنند احتمال کاهش علائم بیماری به ترتیب ۶۰ و ۲۷ درصد کاهش مییابد.
در این تحقیق، محققان دادههای ۳۴,۷۷۶ نفر را بررسی کردند.
در مجموع مردانی که رژیم غذایی سالمتری داشتند ۳۰ درصد با کاهش احتمال تجربه علائم آسم مواجه بودند، در حالی که زنان دارای رژیم غذایی سالمتر، شاهد کاهش علائم بیماریشان تا ۲۰ درصد بودند.