به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه دوبلین ایرلند با مطالعه مردان میانسال و دارای اضافه وزن دریافتند پنیر برای کلسترول بد نیست و حتی پنیر پرچرب میتواند از قلب محافظت کند.
در جدیدترین مطالعه، محققان دریافتهاند خوردن پنیر چدار پرچرب توسط افراد میانسال دارای اضافه وزن موجب کاهش بیشتر کلسترول در مقایسه با افرادی شد که پنیر کم چرب یا کره خورده بودند.
در طول این مطالعه، شرکت کنندگان مقادیر قابل توجهی پنیر چدار پرچرب به مدت ۶ هفته متوالی مصرف کردند و محققان به این نتیجه رسیدند که محتوای پنیر، یعنی نحوه ترتیببندی پروتئین و کلسیم در پنیر چرب، آن را در مقایسه با سایر لبنیات گزینه بهتری برای کلسترول میکند.
«اما فینی»، سرپرست تیم تحقیق، با مطالعه ۱۶۴ فرد ایرلندی دریافت که شرکتکنندگانی که در رژیم غذاییشان پنیر چدار ایرلندی پرچرب گنجانده بودند، و تنها ۵۵ میلیلیتر شیر در روز مصرف میکردند دچار اضافه وزن نشدند.
در مقابل، هم میزان کلسترول کل و هم میزان کلسترول بد شرکتکنندگان کاهش یافته بود.