به گزارش خبرنگار مهر، محققان آکادمی علوم چین دو نوع فیبر شاخه بامبو را بر روی موشهای دارای رژیم غذایی پرچرب آزمایش کردند.
محققان مشاهده کردند این فیبر به توقف اضافه وزن در موشها کمک کرد. همچنین موجب بهبود کنترل شاخص گلوکز و حساسیت انسولین در آنها شد.
«ژانگ پینگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ساقه بامبو یک سبزی خوراکی معروف در چین است و دارای مواد مغذی زیادی است.»
وی در ادامه میافزاید: «بسیاری از بیماریهای متابولیکی ناشی از خوردن بیش از اندازه گوشت و مصرف بیش از حد چربی است. مطالعه ما نشان میدهد زمانی که افراد گوشت زیاد مصرف میکنند، خوردن ساقه بامبو میتواند به آنها در مقابله با رسوبات چربی کمک کند و از این رو مانع از اضافه وزن شود.»
به گفته محققان، فیبر غذایی موجود در ساقه بامبو یک فیبر رژیمی جدید است که میتواند برای کاهش وزن و بهبود حساسیت انسولین استفاده شود.