به گزارش خبرنگار مهر، تخم گشنیر مملو از خواص آنتی اکسیدانی و فیبر رژیمی است که میتواند موجب افزایش عملکرد کبد و همچنین تنظیم حرکات روده شود. همچنین به خاطر وجود خواص آنتیاکسیدانی به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کمک میکند.
این دانه شگفت انگیز دارای فواید ضدباکتریایی است که میتواند به رهایی از وبا، تیفوئید و مسمومیت غذایی کمک کند.
طبق یافتههای مطالعاتی دانه گشنیز میتواند به مقابله با دیابت هم کمک کند. به گفته محققان، عصاره دانه گشنیز حاوی برخی ترکیبات است که در زمان ورود به خون منجر به ترشح انسولین و حرکت شبه انسولین میشود که میان گلوکز را کنترل میکند.
همچنین برخی مطالعات هم نشان میدهند مصرف تخم گشنیز موجب افزایش ترشح انسولین از سلولهای بتا لوزالمعده میشود.
محققان موسسه تحقیقاتی فلوریدا هم دریافتند تخم گشنیز دارای اتانول است که میزان گلوکز خون یا قندخون را کاهش میدهد.
با این حال محققان توصیه میکنند افراد دیابتی که تحت مصرف دارو برای کاهش میزان قندخونشان هستند قبل از مصرف تخم گشنیز با پزشک مشورت نمایند.