به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشکده آیسان نیویورک در این مطالعه پنج الگوی رژیم غذایی را ارزیابی کردند. آنها دریافتند افرادی که اکثر اوقات رژیم غذایی گیاهی مصرف میکنند در طول چهار سال مطالعه، ۴۲ درصد کمتر در معرض ابتلا به نارسایی قلبی قرار داشتند.
دکتر «کیلا لارا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «پیروی از رژیم غذایی عمدتاً حاوی گیاهان برگدار سبز، میوه، حبوبات، غلات کامل و ماهی و محدود کردن مصرف گوشتهای فرآوری شده، چربیهای اشباع، چربیهای ترانس، کربوهیدراتهای تصفیه شده و غذاهای سرشار از قندهای افزودنی یک سبک غذایی سالم برای قلب محسوب شده و بخصوص به پیشگیری از نارسایی قلبی کمک میکند.»
در نارسایی قلبی، قلب قادر به پمپاژ خون کافی برای حفظ حجم کار خود نیست.
این مطالعه شامل بیش از ۱۵,۵۰۰ فرد بزرگسال آمریکایی ۴۵ سال به بالا بود که مبتلا به بیماری قلبی یا نارسایی قلبی نبودند.
رژیم غذایی گیاهی در مقابل رژیمهای غذایی فست فودی (گوشت قرمز، پاستا، سیب زمینی سرخ کرده و غذاهای سریع پز)، رژیمهای شیرین (دسر، نان، غذاهای صبحانهای شیرین، شکلات، آب نبات)؛ رژیمهای جنوبی (تخم مرغ، غذای سرخ شده، گوشتها، گوشت فرآوری شده، نوشیدنیهای شیرین)؛ و عادات شدید به مصرف الکل و سالاد (سس سالاد، سبزیجات برگدار، گوجه فرنگی، شراب، کره، مشروبات الکلی) در نظر گرفته شده و مقایسه شدند.
نتایج نشان داد چهار رژیم غذایی دیگر با کاهش نارسایی قلبی همراه نبودند.
تحقیقات قبلی نشان داده است که رژیم غذایی میتواند عامل مهمی در تنگ شدن شریانها باشد که میتواند منجر به حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی شود.