به گزارش خبرنگار مهر، گردو حاوی چربی اشباع نشده سالم است که به کاهش کلسترول بد LDL کمک می کند. بادام، فندق و پسته هم چنین خواصی دارند.
لوبیا و جو هم فیبر محلول دارند که به کاهش کلسترول کمک می کند. کارشناسان استفاده از این دو را به جای گوشت در وعده ناهار و شام توصیه میکنند.
آووکادو هم سرشار از اسیدهای چرب مونواشباع نشده است و میتواند به کاهش LDL کمک کند.
بسیاری از مواد خوراکی گیاهی به طور طبیعی حاوی استرولها و استانولها هستند، موادی که با کلسترول مقابله میکنند.
مصرف ۲ تا ۳ گرم استرول و استانول در روز میتواند ۱۰ تا ۱۵ درصد به کاهش LDL کمک کرده و ریسک بیماری قلبی را تا ۲۰ درصد کاهش دهد.
مواد خوراکی سرشار از چربیهای اشباع، نظیر گوشت قرمز و کره، هم بسیار موجب افزایش کلسترول میشوند.