تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰

همشهری آنلاین: هر کسی به مقداری نمک برای حفظ تعادل مایعات بدن نیاز دارد.

اما مصرف بیش‌ازحد نمک ممکن است باعث تجمع مایعات در بدن و افزایش فشارخون شود.

حدود ۷۵ درصد نمکی که دریافت می‌کنیم از راه غذاهای فراوری‌شده و آماده است.

برای کاهش مصرف نمک یا سدیم به این نکات توجه کنید:

- میوه و سبزی بیشتری بخورید.

- غذاهای غنی از پتاسیم ازجمله سبزی‌های دارای برگ سبز و موز بخورید. پتاسیم به کاهش اثرات سدیم بر فشارخون کمک می‌کند.

- غذاها را با گیاهان معطر و ادویه به جای نمک چاشنی‌دار کنید.

- میان‌وعده‌های بدون نمک را انتخاب کنید.

- برچسب‌های مواد غذایی آماده را بخوانید و غذاهایی را انتخاب کنید که سدیم کمتری داشته باشند.