اما مصرف بیشازحد نمک ممکن است باعث تجمع مایعات در بدن و افزایش فشارخون شود.
حدود ۷۵ درصد نمکی که دریافت میکنیم از راه غذاهای فراوریشده و آماده است.
برای کاهش مصرف نمک یا سدیم به این نکات توجه کنید:
- میوه و سبزی بیشتری بخورید.
- غذاهای غنی از پتاسیم ازجمله سبزیهای دارای برگ سبز و موز بخورید. پتاسیم به کاهش اثرات سدیم بر فشارخون کمک میکند.
- غذاها را با گیاهان معطر و ادویه به جای نمک چاشنیدار کنید.
- میانوعدههای بدون نمک را انتخاب کنید.
- برچسبهای مواد غذایی آماده را بخوانید و غذاهایی را انتخاب کنید که سدیم کمتری داشته باشند.