به گزارش خبرنگار همشهریمحله، در این برنامه که از سوی تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز بوستان رضوان با همکاری دبستان دخترانه شمسآبادی اجرا شد، از دانشآموزان دعوت شد که برای حفظ محیطزیست و ایجاد شادابی و طراوت در محیط زندگی بذرهای خوراکی مانند ریحان، شاهی و... جایگزین گندم برای چیدن سفره هفتسین کنند. با این اقدام پس از پایان تعطیلات نوروزی که اغلب دور ریختن سبزهها افزایش تولید زباله در طبیعت را همراه دارد میتوانند از سبزههای سفره هفتسین برای مصارف خوراکی استفاده کنند. همچنین آشنایی باارزش غذایی سبزیجات و اهمیت مصرف آنها در برنامه روزانه غذایی از دیگر نکاتی بود که دانشآموزان در این برنامه آموزشی با آن آشنا شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۵
همزمان با فرا رسیدن هفته منابع طبیعی و فصل بهار برای آشنایی دانشآموزان با خواص گیاهان خوراکی و آشنایی با روشهای کاشت و نگهداری آنها، طرح کاشت سبزیهای خوراکی در دبستان دخترانه شهید شمسآبادی منطقه ۱۰ اجرا شد.