همشهری آنلاین: یک فوق تخصص روماتولوژی کودکان از نحوه پوشش بیمه ای ویزیت پزشکان متخصص و فوق تخصص بیماری‌های کودکان در کشور انتقاد کرد و گفت: پوشش بیمه ای ویزیت این پزشکان فقط تا سن ۱۴ سالگی را شامل می‌شود.

به گزارش مهر، رضا شیاری، صبح یکشنبه در نشست خبری پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان که قرار است از ۱۶ تا ۱۹ مهر ۹۸ در بیمارستان فوق تخصصی کودکان مفید برگزار شود، اظهار داشت: در کنگره امسال همچون کنگره‌های قبلی، چالش‌های اورژانس‌های کودکان و بیماری‌های شایع اطفال، مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وی افزود: در مدت ۴ روز برگزاری کنگره، بیماری‌های دستگاه گوارش کودکان، بیماری‌های قلبی مادرزادی در کودکان، آسم، موضوع انتقال خون، تشنج در دوره نوزادی، احیای کودکان در اورژانس‌ها، بیماری‌های ریوی، و همچنین موضوع استفاده از مکمل‌ها، مورد توجه قرار گرفته است.

دبیر اجرایی کنگره در ادامه به مشکل پوشش بیمه ای خدمات پزشکان متخصص و فوق تخصص کودکان اشاره کرد و گفت: بیمه‌ها تا ۱۴ سالگی را برای خدمات پزشکی اطفال قبول دارند، در حالی که خیلی از کشورها تا ۱۸ سالگی و بعضا تا ۲۱ سالگی را نیز به عنوان کودک و نوجوان می‌شناسند.

شیاری با عنوان این مطلب که حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد بیماران ناگزیر برای ادامه درمان نزد پزشک متخصص و فوق تخصص کودکان باز می‌گردند، افزود: در این شرایط، بیمه‌ها، ویزیت و خدماتی که ما در نسخه بیمار تجویز می‌کنیم را قبول ندارند و در نتیجه بیمار مجبور است از جیب هزینه کند.

وی ادامه داد: ما بیمارانی داریم که در یک دوره ۴ ساله تحت درمان قرار می‌گیرند و لازم است که بیمه در مورد سن کودکان تجدید نظر کند.

این فوق تخصص روماتولوژی کودکان، گفت: اگر یک پزشک عمومی نسخه ای برای بیمار بنویسد، بیمه آن را می‌پذیرد اما اگر یک متخصص و فوق تخصص کودکان برای بیماری که بالای ۱۴ سال سن دارد و نیاز به خدمات تخصص دارد، نسخه ای تجویز کند، بیمه آن را قبول نمی‌کند و می‌بایست متخصص یا فوق تخصص بزرگسالان آن را تجویز کند. در حالی که این بیمار، به تخصص پزشک کودکان نیاز دارد.