موادی که برای تهیه این نوع ژله نیاز دارید فقط 4 تا هستن: یه بسته ژله به طعم دلخواه (اینجا توت فرنگی استفاده شده)، یک پیمونه آب جوش، نصف پیمونه ماست ساده (بهتره ترش نباشه) و نصف پیمونه خامه صبحانه. البته میتونید به جای خامه هم ماست استفاده کنید که در این صورت دسرتون یه جورایی ژله بستنی رژیمی میشه. اما کمی ترشتر میشه توی این حالت. بهتره از ژلههایی همراهش استفاده کنید که ترشی کمتری دارن مثل انبه یا آناناس.
- طرز تهیه ژله ماست
- مرحله اول:
محتوای بسته پودر ژله را در یک کاسه متوسط خالی کنید. آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید تا پودر ژله در آن حل شود. حال مخلوط را به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا تقریباً به دمای اتاق برسد. سعی نکنید با گذاشتن مایع در یخچال سرعت کار را بالا ببرید چون ممکن است ژله بسته شود.
- مرحله دوم:
در مدتی که مایع ژله خنک میشود، خامه و ماست را بیرون از یخچال بگذارید تا هم دما با محیط شوند. هم دما شدن همه مواد از دلمه بستن مواد جلوگیری میکند. وقتی محلول ژله دیگر داغ نبود، ماست و خامه را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
- مرحله سوم:
حال مواد ژله ماست را داخل چهار ظرف بسیا در یک ظرف متوسط بریزید. آن را 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
- مرحله چهارم:
این مرحله اختیاری است. میتوانید ژله ماست را با کمی خامه، تمشک یا توت فرنگی و برگ نعنای تازه تزئین کنید.
- نکتههای کلیدی تهیه ژله ماست:
– میتوانید خامه را هم با ماست جایگزین کنید. اما خامه بافت ژله را غنیتر میکند و ترشی ماست را جبران میکند.
– به جای پودر ژله توت فرنگی از هر طعمی که دوست دارید استفاده کنید.
– بهتر است ژله ماست و خامه را با ماست پرچرب درست کنید. به این ترتیب طعم بهتری پیدا میکند.
– اگر لبنیات سرد را به مایع داغ اضافه کنید ممکن است دلمه ببندد.
– اگر از رژیم کتو پیروی میکنید این ژله ماستی را با پودر ژله بدون قند تهیه کنید.
برای: 4 نفر
حاضر است در : 120 دقیقه
irancook.ir