یکی از این سنتها درست کردن سبزه برای سفره هفتسین بهعنوان نماد شروع سال جدید با سرسبزی و سرزندگی است. بر این اساس، برای هنر در خانه این هفته، «مولود مصطفیمقدم» از همسایههای ما در محله مخصوص، روش تهیه ژله سبزه عید نوروز را آموزش میدهد.
مواد لازم
• ژله آلوئهورا (۳ بسته)
• خامه صبحانه صورتی (۱ بسته)
• رنگ خوراکی سبز به مقدار لازم
• رنگ خوراکی قهوهای به مقدار لازم
• آب جوش (۲ لیوان)
• ظرف یکبارمصرف متوسط
• روبان قرمز به میزان دلخواه
• سرنگ ۳۰ میلیگرمی
دستور تهیه:
۱1) ابتدا ۲ بسته ژله آلوئهورا را داخل ۲ لیوان آب جوش ریخته و روی بخار کتری قرار دهید و خوب هم بزنید تا همه دانههای ژله کاملاً در آب حل شود.
۲) ژله را داخل ظرف شیشهای یا یکبارمصرف شفاف که دیده شود بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد.
۳) خامه صبحانه را با چند قطره رنگ خوراکی سبز مخلوط کنید تا به رنگ دلخواه برسید.
۴) خامه را داخل سرنگ بکشید. هوای اضافه داخل سرنگ را خارج کنید تا موقع تزریق به مشکل برنخورید.
۵) سرنگ را داخل ژله کاملاً بستهشده فرو کنید و موقع خارج کردن سر سرنگ را آرام فشار دهید تا خامه داخل ژله تزریق شود. این کار را در سطح ژله تکرار کنید تا همه جای ژله پر شود.
۶)از پشت ظرف نگاه کنید و در جاهای خالیمانده تزریق را ادامه دهید تا پر شود. حالا میتوانید ژله را برگردانید.
۷) در آخر هم میتوانید به سلیقه خود یک بسته ژله سفید را با رنگ خوراکی قهوهای در یک لیوان آب جوش مخلوط و حل کنید و یکلایه روی ژله بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود و بعد ژله را از ظرف خارج کنید و روبان را دور آن ببندید.
برگه تقویم به اسفندماه و روزهای پایانی سال رسید. روزهایی که شمارش معکوس برای استقبال از بهار و آداب نوروزی شروع شده است.
کد خبر 586145
نظر شما