۱- فر اجاقگاز را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد، ۴۲۵ درجه فارنهایت یا شماره ۷ روشن کنید. سیبزمینیها را در قابلمهای حاوی مقداری آب و کمی نمک بپزید و پس از پخت در سبدی بریزید و زیر شیر آب سرد بگیرید تا خنک شود.
۲- سیبزمینیها را پوست کنده و حلقهحلقه کنید. داخل تابهای مقداری روغن بریزید و حلقههای سیبزمینی را همراه با سیر به مدت ۵ تا ۸ دقیقه تفت دهید. سپس سیبزمینیها را زیر و رو کنید تا بپزند.
۳- با توجه به اینکه این پیتزا تنها شکل و شمایلی شبیه پیتزا دارد و از خمیر آن خبری نیست، لازم است شما سینی مخصوص پیتزا از جنس استیل یا حتی فویل آلومینیوم -آن هم به شکل دایره و قطر ۲۵ یا ۳۰ سانتیمتر- تهیه کنید و سپس کف آن را با روغن چرب کنید. پس از آن ابتدا یک لایه پیاز و سپس در لایه بعدی سیبزمینی حلقه شده بچینید.
۴- پنیر موزارلا را به همراه برگهای رزماری و فلفل سیاه خرد شده روی سیبزمینیها بریزید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی پیتزا طلایی شود.
- مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
۴۰۰گرم سیبزمینی متوسط
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر (ریز خرد شده)
یک عدد پیاز قرمز درشت (حلقهحلقه خرد شود)
مقداری برگ رزماری خشک
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
- هنگام سرو شما میتوانید مقداری پنیر پارمسان هم روی مواد بریزید.
- میتوانید به مواد داخل پیتزا سبزیجات دیگری مانند برشهای گوجهفرنگی یا دانههای ذرت هم اضافه کنید.
منبع: آشپزی مثبت