به گزارش همشهری آنلاین، فرارو به نقل از Ruptly نوشت: حشرات قبل از اینکه تبدیل به همبرگر شوند، ابتدا آبپز و سپس در مخلوطکن خرد میشوند. سرآشپز این مجموعه میگوید که برخی حشرات طعم دلچسبی ندارند، اما جیرجیرکها اینطور نیستند و طعمی شبیه به طعم میگو دارند. او معتقد است اگر کسی ذرت بو داده دوست داشته باشد، حتما این همبرگر را هم دوست خواهد داشت.
طبق گفته سرآشپز، حشرات بهویژه جیرجیرکها معدن آهن و امگاهای سه، شش و نه هستند و با خوردن آنها، افراد نیازی به خوردن ماهی نخواهند داشت.