محققان دانشگاه کالفرنیا دریافتند در بیماران مبتلا به سرطان پروستات که روزانه هفت وعده یا بیشتر سبزی و میوه مصرف میکردند، نشانهای از درمان بیماری مشاهده نشد.
در مطالعات قبلی توصیه شده است که مواد خوراکی سرشار از کاروتنوئیدها دارای خواص آنتیاکسیدانی هستند که میتوانند از مردان در مقابل سرطان پروستات حفاظت کنند. برخی از این مواد خوراکی شامل سبزیهای پهنبرگ، بروکلی، کلم، هویج و گوجهفرنگی است.
حال مطالعه محققان نشان میدهد مصرف بیشتر این مواد خوراکی نه موجب درمان بیماری میشود و نه آن را متوقف میکند.
کلوگ پارسونز، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: یافتههای ما نشان میدهد علیرغم باورهای عمومی، مصرف بیشتر سبزیجات به تغییر دوره سرطان پروستات منجر نمیشود و بیماری را متوقف یا درمان نمیکند.
او در ادامه میافزاید: اما مصرف رژیم غذایی سالم سرشار از میوه و سبزیجات و انجام تمرینهای ورزشی موجب قویتر و سالمتر بودن بدن شده و طاقت بیماران سرطانی را افزایش میدهد.
در این مطالعه، تغذیه و سبک زندگی ۴۷۸ مرد در رده سنی ۵۰ تا ۸۰ سال بررسی شد.