به گزارش همشهری آنلاین، برخی مواد خوراکی مغذی ضررهایی نیز دارند و آسیبهایی که به بدن میرسانند بیشتر از اثرات مثبت مقدار مواد مغذی آنهاست.؛ اما چرا ما این منابع غذایی را با نامهای مواد مفید در آنها میشناسیم در حالی که اینطور نیست. مواد تشکیلدهنده دیگری نیز در این محصولات موجود است که نباید نادیده گرفته شوند.
بیشتر بخوانید:
این خوراکیها را هرگز در یخچال نگذارید
۵ ماده مغذی مورد نیاز خانمها | نیازهای غذایی بدن با افزایش سن تغییر میکنند
۶ ماده غذایی که موجب بوی بد بدن میشود
۱۵ میانوعده که به کاهش وزن کمک میکنند
چگونه لاغر شویم؟ | میزان کالری مصرفی روزانه برای رژیم لاغری؛ ماشینحساب آنلاین محاسبه کالری
چرا خانوادهها متوجه ابتلای کودک به کرونا نمیشوند؟ | راهنمای تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان
۱. کره بادام زمینی کمچرب
بهتر است کرده بادام زمینی پرچرب را بخرید؛ زیرا در حالت طبیعی این مغز برای بدن ما مفید است. در کرههای بادام زمینی کمچرب، موادی از جمله شکر به مقدار زیاد یا شیرینکنندههای مصنوعی و مواد زیانآور دیگری برای جبران مزه به کار گرفته میشوند.
۲. پنیر
بله درست خواندید. پنیر را در دنیای مدرن امروزه همه به عنوان یک منبع مهم کلسیم میشناسند در حالی که پنیر کالری و نمک بالایی دارد که موجب چاقی و افزایش فشار خون میشود. اگر به دنبال کلسیم و محکم کردن استخوانها هستید بادام خام بخورید.
۳. غذاهای یخزده و فریز شده
این موضوع زمانی مطرح میشود که شما مجبور به انتخاب بین غذای بیرون و خانگی هستید. سپس به این فکر میافتید از بیرون غذای یخزده تهیه کنید و خودتان در خانه آن را گرم یا سرخ کنید. خیال میکنیم اینگونه به بدنمان لطف کردهایم در حالی که ما داریم مقدار بالایی از آرد، نمک و مواد نگهدارنده را وارد بدنمان میکنیم.
۴. کمپوت میوهها
عادت کردهایم برای کسانی که مریض هستند کمپوت میوه میبریم. کمپوتهای میوه مقدار زیادی شکر و مواد نگهدارنده دارند. بهتر است از این پس به جای انواع کمپوتها، میوههای تازه بخریم.
۵. لبنیات پاستوریزه
اغلب به این دلیل شیر پاستوریزه مصرف میکنیم که اثرات هورمونهای تزریقی به گاو، در فرایند پاستیرازیسیون از بین میرود. در حالی که اثرات هورمونها با داروهای ضدباکتری از بین میرود و فرایند پاستیرازیسون تنها میکروبهای خوب را از بین میبرد.
۶. شیر کمچرب
شیر پرچرب، سیستم عصبی بدن را بالانس میکند و ویتامینهای شیر را به مقصد مناسب در بدن میرساند. در ضمن شیر قوچ یا گوسفند عملکرد بهتری نسبت به شیر گاو در بدن دارند.
۷. توتفرنگیهای غیر ارگانیک
سالانه آفتکشهای بسیاری برای مزارع توتفرنگی خریداری و مصرف میشود. محصولات توتفرنگی این مزارع با سایزهای بزرگ عجیب و غریب که هیچ شباهتی به فواید توتفرنگیهای ارگانیک ندارند، برداشت میشوند.
۸. کنسرو سوپها
خوشبختانه آشپزهای آماتور هم میتوانند سوپ بپزند. پس بهتر است در خانه دست به کار شوید، به جای تهیه سوپهای کنسروی. کنسرو سوپها سرشار از نمک است که موجب انواع بیماریهای قلبی، عروقی و فشارخون بالا میشوند.
منبع: ریدرز دایجست، ترجمه از ایرنا