به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، بیشتر وقتها یک باگت خوب قبل از خوردنش بیات می شود. آیا تا به حال از خودتان پرسیدهاید که چه چیزی باعث بیاتشدن نان میشود؟ وقتی در فرایند آمادهکردن نان، به آرد آب اضافه میکنند، مولکولهای سخت نشاسته تبدیل به مادهای شبیه ژل میشود و به نان بافت پفداری میدهد.
وقتی نان سرد میشود، آب از نشاسته بیرون میرود و چیزی که باقی میماند مولکولهای سخت نشاسته است که به نان مزهای خشک و ترد میدهد. در ادامه به نکاتی در این باره اشاره میکنیم:
۱- بهترین کار این است که همان روزی که باگت را خریدید از آن استفاده کنید.
۲- نانهارا در فویل آلومینیومی قرار دهید. اگر میخواهید نانها را فریز کنید، باید قبل از فریز آنها را تکهتکه کنید.
نکته: مهم است که نان باگت، سرد یا همدمای اتاق باشد. اگر نان گرم را در فویل آلومینیومی بگذارید، بخارش را به دام میاندازد و نان سریعتر بیات خواهد شد.
۳- برای نگهداری طولانیمدت نان ابتدا بگذارید نان کاملا سرد شود. سپس آن را در کیسه تمیز قرار دهید و داخل فریزر بگذارید. موقع انجام این کار، تا جایی که میشود کیسه را از هوا خالی کنید.
۴- اگر نانتان را به صورت قرص کامل فریز میکنید، برای آبکردن یخش آن را چهار تا پنج ساعت در دمای اتاق بگذارید.