به گزارش همشهری آنلاین، مزهدار کردن ماهی یکی از مهمترین کارها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوتوفنهای این مزهدار کردن را یاد بگیرید میتوانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکهتاز هستید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماهی کبابی | فوتوفن درستکردن قزلآلای جذابِ تنوری
۱. ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خرد ماهی برود.
۲. سپس لیموترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید.
۳. زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و مقدار کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.
۴. مقدار کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.
۵. چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید.
به مدت یک ساعت ماهی را در یخچال بگذارید تا خوب مزهدار شود. سپس میتوانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ و کبابی کنید.
منبع: ایرنا