همشهری آنلاین: ماهی به خصوص انواع غنی از اسید‌های چرب امگا-3 مانند ماهی آزاد و تون آلباکور به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه می‌شوند.

اما این ماهی‌ها دارای مقادیر اندکی عنصر جیوه هم هستند که ممکن است برای کودکان کم سن و زنانی که باردار هستند یا ممکن است باردار شوند زیان‌بار باشد.


سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا معیارهای زیر را در مورد میزان بی‌خطر این ماهی‌ها برای کودکان و زنان باردار اعلام کرده است:

*کوسه، شمشیرماهی، ماهی ماکرو  به خصوص میزان بالای جیوه دارند و این افراد باید به کلی از خوردن آن اجتناب کنند.

*خوردن انواع دیگر ماهی را به دو وعده در هفته محدود کنید.

*میگو، تون سبک در کنسروها(نه تون سفید یا آلباکور)، قزل آلا یا گربه ماهی را که مقدار جیوه کمتری دارند را نسبت به انواع دیگر ماهی ترجیح دهید.

*از خوردن ماهی‌های صید‌شده محلی خودداری کنید،‌ مگر هنگامی که مقامات محلی اطلاعات لازم در مورد میزان آلودگی آنها به جیوه را در اختیار  گذاشته باشند.

HealthDay News,9 Oct.,2006