انجمن قلب آمریکا خوردن دست کم دو وعده ماهی چرب، که غنی از اسیدهای چرب اومگا-3 است، در هر هفته توصیه میکند.
ماهیهایی که بیش از همه حاوی این ترکیبات حفاظتکننده از قلب هستند شامل ماهی ماکرو (سیباه) ،ماهی آزاد، ساردین، قزلآلای دریاچهای،شاهماهی، و تون آلباکور میشوند.
بررسیها نشاندادهاند که اسیدهای چرب اومگا-3 اندکی فشار خون را کاهش میدهند، ساختهشدن پلاکهای مسدودکننده شریان را میکاهند . میزان کلسترول را کاهش میدهند.
این ترکیبات همچنین میتوانند خطر بینظمیهای خطرناک ضربان قلب را بکاهند.
HealthDay News,1 Dec.,2006