«عزیزی» معاون فنی مدیرکل منابع استان تهران از اهمیت گسترش جنگلکاری و حفظ منابع طبیعی استان تهران گفت و افزود: «این پروژه در قالب طرحی مشارکتی ضمن تکمیل طرحهای باقیمانده نقاط مختلف شهر مانند دراز چال، سپیدکمرچال و طرحهای جدید همسو با جنگلکاری در دستور کار قرار گرفته است.»
او گفت: «اولویت ما در جنگلکاری بهرهگرفتن از درختان و گیاهان بومی منطقه است که با خطر نابودی مواجه هستند. گونههایی مثل سماق و زرشک که از گیاهان بومی منطقه به شمار میروند و سازگاری بهتری دارند.»او درباره بحث دامهای غیرمجاز و نقش مخرب آنها در فضای سبز منطقه گفت: «برای شناسایی قانون شکنان در مبحث چرای بیرویه و ساختوسازها بهزودی با استفاده از روشهای نوینی مثل دیدبانی با پهباد و ظرفیت تشکلهای مردمی برای پیشگیری و برخورد گامهای مهمی برخواهیم داشت.
این کار نقش مهمی در حفظ جنگل گاری و جلوگیری از تصرف منابع طبیعی و ساختوسازهای غیرمجاز دارد.» «رضا ریاحی» شهردار اوشان، فشم، میگون نیز درباره مشارکت اداره منابع طبیعی در راستای گسترش سرانه سبز ابراز خشنودی کرد و گفت: «شهر ما در دهه ۸۰ بالاترین سرانه جنگلکاری در استان تهران را داشت. تلاش میکنیم در این دوره زمانی حساس که آلودگی هوا زیانهای زیادی را در شهر تهران و نزدیکی رودبار قصران به وجود آورده است در صیانت از منابع طبیعی بخش بیشتر تلاش کنیم.»