به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، مارینا کوستیوچنکو، مدیر انستیتوی تحقیقات صنعت نانوایی، در مصاحبه با خبرگزاری شهر مسکو گفت: مصرف منظم نان چاودار به پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی کمک میکند.
این متخصص ادعای نان خوردن منجر به چاقی را تکذیب کرد. با خوردن یک تکه نان سیاه یا چاودار برای صبحانه، نه کیلوگرم و نه حتی گرم اضافه نخواهید کرد. ارزش غذایی آن کم است.
وی افزود: نان چاودار از فیبر بیشتری نسبت به سبزیجات و میوهها برخوردار است. پروتئینهای چاودار از نظر ترکیب اسید آمینه کاملتر هستند. مصرف مداوم این گونه محصولات به حفظ سلامت، پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و سایر بیماریها کمک میکند.