به گزارش همشهری آنلاین، غذاهای دریایی که از مواد اولیۀ تازه تهیه میشوند، منبع بسیار غنی از مواد معدنی، پروتئین باکیفیت و ویتامینها هستند. شما با مصرف غذاهای دریایی تهیه شده از ماهی و میگوی تازه میتوانید خطر ابتلا به بیماریهای شایع را تا حد بالایی کاهش دهید و یک زندگی سالم را تجربه کنید. ما در این مطلب شما را با طرز تهیه چند نوع غذای دریایی آشنا میکنیم.
۱- قلیه ماهی
قلیه ماهی از غذاهایی است که فصل گرما و سرما نمیشناسد. این غذای لذیذ و پرخاصیت اهل جنوب هم به درد مهمانی میخورد و هم به عنوان یک وعده غذای خانوادگی روزانه همواره مورد توجه خانمهای کدبانو بوده است.
برای تهیه این غذا روی لینک زیر کلیک کنید:
۲- میگوپلو
میگو منبع پروتئین است و ماده غذایی بسیار مقوی محسوب میشود، امگا ۳ در میگو به مقدار زیادی یافت میشود که در سلامت ما نقش مهمی دارد. میگو پلو بوشهری یک غذای لذیذ جنوبی است که میتوانید این غذا را با ماهی هم درست کنید.
برای تهیه این غذا روی لینک زیر کلیک کنید:
۳- ماهی کبابی
آخر هفتهها را اگر از بساط جوجهکباب و کباب که دیگر تکراری شدهاند بگذریم میتوانیم یک ماهی تنوری متفاوت درست کنیم که هم زمان کمی برای پختش صرف میشود هم امگا۳ را به خودمان تزریق میکنیم.
برای تهیه این غذا روی لینک زیر کلیک کنید:
۴- فیشفینگر
فیش فینگر از انواع غذاهای خوشمزه و مقوی و سالم است که طعمی متفاوت و بینظیر دارد؛ در طرز تهیه فیش فینگر از ماهی بدون استخوان استفاده میشود و شما میتوانید این نوع غذا را با سس تاتار میل کنید و از طعم آن نهایت لذت را ببرید.
برای تهیه این غذا روی لینک زیر کلیک کنید:
۵- سبزیپلو ماهی
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار بر سر سفره ما ایرانیهاست. این غذا جزو غذاهای اصیل ایرانی محسوب میشود و شما میتوانید به عنوان وعده غذایی اصلی ناهار و شام آن را میل کنید.
برای تهیه این غذا روی لینک زیر کلیک کنید:
۶- کتلت ماهی
کتلت ماهی یکی از انواع کتلت خوشمزه و پرطرفدار است. پیشنهاد میکنیم این غذای دریایی را که تهیه آن هم کار دشواری نیست حتما امتحان کنید.
برای تهیه این غذا روی لینک زیر کلیک کنید:
۷- اسکالوپ ماهی
اسکالوپ ماهی یکی از غذاهای دریایی است که در آشپزی ملل جایگاه بسیار ویژهای دارد و طرفدارانش هم بسیار زیاد هستند.
برای تهیه این غذا روی لینک زیر کلیک کنید: