به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، نگهداری مواد غذایی در یخچال باید آگاهانه باشد تا از فاسد شدن مواد غذایی و ایجاد مسمومیت جلوگیری شود. نحوه نگهداری باقی مانده غذا، پنیر و چند نوع مواد غذایی در زیر آورده شده است.
تخم مرغ
پوست تخم مرغ منافذ بسیاری دارد و به همین دلیل وقتی تخم مرغها را خارج از کارتن اصلی نگهداری میکنید، رطوبت آن از طریق منافذ بسیار زود تبخیر میشود که باعث میشود تخم مرغ تازگی خود را از دست بدهد. برای جلوگیری از این وضعیت، تخم مرغها را در جعبه کاغذی و اصلی آن و در محلی خنک نگهداری کنید.
پنیر
پنیرهای مرغوب و فرآوری نشده احتیاج به هوای تازه دارند. در واقع باید هوای باز اطراف آن در جریان باشد. بستهبندیهای پلاستیکی مانع این جریان میشوند و در نتیجه یک لایه چربی و گاهی کپک روی پنیر به وجود میآید. برای پیشگیری از این وضعیت، پنیر را در کاغذی نازک و مومی بپیچید و آن را درون کیسه پلاستیکی بگذارید و در کیسه را نبندید. حتما پنیر را در یخچال نگهداری کنید.
شیر
خانمهای خانهدار چون در منزل هستند با یخچال زیاد سر و کار دارند و به همین دلیل در یخچال را زیاد باز و بسته میکنند. وقتی در باز میشود هوای گرم به شیر میخورد، دوباره که بسته میشود هوای سرد آن را احاطه میکند. این گرم و سرد شدن به رشد باکتریها کمک میکند و باعث میشود شیر زودتر فاسد شود. برای اینکه این اتفاق نیفتد، شیر را در دمای مناسب در عقبترین قسمت یخچال نگهداری کنید.
باقیمانده غذاها
باقی مانده غذا را باید سریع سرد کنید. اگر بخواهید حجم زیادی از غذا را یکجا نگهداری کنید، ممکن است داخل غذا سریعا سرد نشود. در نتیجه باکتریهایی در داخل غذا تکثیر میشود. برای حل این مشکل، غذا را در داخل چند ظرف با عمق کم نگهداری کنید تا غذا زودتر سرد شود.
سیب و کاهو
اگر قصد نگهداری سالادی را دارید که حاوی کاهو و سیب است، به هیچ عنوان این دو را با هم نگهداری نکنید. سیب باعث فساد کاهو میشود. میوهها و سبزیجات را در کشوهایی جداگانه در یخچال نگهداری کنید.