به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آرگا، ذرت مکزیکی از تنقلات مورد علاقه نوجوانان و جوانان است که شما میتوانید آن را خودتان نیز تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده خود لذت ببرید. ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر طعم بینظیری پیدا میکند به شما توصیه میکنیم حتما این نوع ذرت مکزیکی را برای یکبار هم که شده امتحان کنید تا متوجه طعم متفاوت آن شوید. در این مطلب طرز تهیه ذرت مکزیکی با استفاده از قارچ و پنیر را ملاحظه خواهید کرد که امیدواریم با کمک این مطلب بتوانید ذرت مکزیکی خوشمزهای را تهیه کنید.
- طرز تهیه بورک ترکی | بهراحتی ۲ نوع بورک گوشت و پنیر و اسفناج درست کنید
- طرز تهیه حلیم با بلغور گندم | چند نکته مهم برای خوشمزه شدن حلیم مرغ
مواد لازم
قارچ: ۱۰۰ گرم
آویشن: ۲ قاشق چای خوری
کنسرو ذرت: ۱ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
کالباس: ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
سس مایونز : ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۱قاشق غذاخوری
طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر
۱- در مرحله اول تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ابتدا قارچها را به صورت ورقههای نازک خرد کنید، سپس آنها را در مقداری روغن تفت دهید زمان تفت دادن قارچها بستگی به ذائقه خودتان دارد و اگر از طعم قارچ آبدار خوشتان نمیآید میتوانید زمان سرخ کردن قارچ را افزایش دهید. در صورت تمایل میتوانید قارچها را در مقداری آب جوش به مدت ۵ دقیقه بپزید.
۲- در مرحله بعدی طرز تهیه ذرت مکزیکی کالباسها را خرد کنید و آنها را به همراه کنسرو ذرت به قارچها اضافه کنید، سپس حرارت گاز را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و پودر آویشن به مواد ذرت مکزیکی اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
۳- در مرحله آخر تهیه ذرت مکزیکی، پنیر پیتزا را به مخلوط ذرت مکزیکی اضافه کنید و در تابه را به مدت ۵ دقیقه ببندید. بعد از مدت ذکر شده زیر شعله گاز را خاموش کنید و سپس آبلیمو را به ذرت مکزیکی اضافه کنید.
دستور تهیه ذرت مکزیکی به روش دیگر
ذرت مکزیکی را میتوانید با روشهای مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر را به روشی سادهتر به شما عزیزان آموزش خواهیم داد تا در مدت کمی بتوانید این ذرت را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
ذرت شیرین: پانصد گرم
قارچ: دویست و پنجاه گرم
فلفل: به میزان لازم
آویشن: یک قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا: صد گرم
کره: سی گرم
روغن مایع: سه تا چهار قاشق سوپ خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
سس مایونز: یک و نیم پیمانه
فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
ادویه کاری: یک دوم قاشق چای خوری
پودر گلپر: یک قاشق چای خوری
شیوه درست کردن ذرت مکزیکی
۱- در روش تهیه ذرت مکزیکی ابتدا قارچ ها را خرد کرده سپس داخل یک قابلمه ای که دو سوم آن را پر از آب کردهاید کمی آب لیمو اضافه کرده و بگذارید بر روی حرارت بجوشد سپس قارچها را داخل آن ریخته و اجازه دهید یک جوش بخورد سپس آن را آبکش کنید و بر روی آن آب سرد بریزید.
۲- حالا داخل قابلمه روغن مایع و کره ریخته و بعد از داغ شدن روغن به آن ذرت اضافه کرده و آن را تفت دهید سپس قارچ را داخل آن بریزید و آن را تفت دهید.
۳- حالا فلفل، نمک و مابقی ادویه ها را به آن بیفزایید و آن را هم بزنید و بعد از اینکه از مواد بخار خارج شد سس مایونز را به آن اضافه کرده و آن ها را با هم مخلوط کنید.
۴- در مرحله پایانی به قابلمه پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کرده و اجازه دهید آب شود سپس حرارت را خاموش کرده و آن را داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
نکاتی برای تهیه بهتر ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر
۱- هنگام تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر میتوانید از ژامبون هم استفاده کنید. اگر تمایل به استفاده ژامبون در طرز تهیه ذرت مکزیکی دارید میتوانید ژامبون را بعد از اضافه کردن سس مایونز به مواد اضافه کنید. ژامبون مرغ
اگر اندازه کالری این غذا بریتان مهم نیست میتوانید مقدار پنیر پیتزا و سس مایونز را بیشتر کنید.
۲- فلفل سیاه به این ذرت مکزیکی طعم و مزه بینظیری میدهد و شما میتوانید بنا بر ذائقه خود و افراد خانوادهتان مقدار فلفل را کم و یا زیاد کنید.
۳- میتوانید قارچها را بهخوبی درون آب مغزپخت کنید، سپس آنها را تفت دهید.
۴- پودر خردل و پودر آویشن ذرت مکزیکی را خوشمزه و خوش طعم می کنند.
۵- از پودر سیر هم میتوانید به عنوان چاشنی در ذرت مکزیکی استفاده کنید.
۶- اضافه کردن کره به ذرت مکزیکی طعم ایدهآل و متفاوتی را میدهد.
۷- بعد از اینکه ذرت مکزیکی آماده شد آن را در درون ظرفهای مناسبی بریزید و با کمک مقداری کالباس خرد شده و سس خردل ذرت را تزیین کنید.
نکات تکمیلی
- مقدار مواد گفته شده برای دو نفر مناسب است.
- در تهیه ذرت مکزیکی میتوانید از ذرت شیرین تازه یا کنسرو ذرت استفاده کنید.
- زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن تقریبا پانزده دقیقه است.
- ذرت مکزیکی را میتوانید به عنوان پیش غذا، دسر و میان وعده نوش جان کنید.