به گزارش همشهری آنلاین، با دستور العمل سادهای که در ادامه با آن آشنا میشوید، بهراحتی میتوانید در خانه پفیلا با طعم سرکه نمکی درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پفیلا سرکه نمکی
ذرت ۱ استکان
روغن ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت پفیلا سرکه نمکی
۱. ابتدا برگهای بلال را جدا کرده و دانههای ذرت را از بلال جدا میکنیم و در داخل ظرف مناسبی میریزیم و در داخل سینی به صورت یکنواخت میریزیم تا کمی خشک شود و رطوبت آن کشیده شود (میتوانید دانههای ذرت را آماده تهیه کنید).
۲. حال داخل قابلمه مناسبی روغن را ریخته و روی حرارت با شعله متوسط گذاشته تا داغ شود سپس دانههای ذرت را اضافه کرده کمی نمک را روی دانههای ذرت میپاشیم باید دانههای ذرت به اندازهای باشند که کف قابلمه را بپوشانند و روی هم قرار نگیرند سپس درِ قابلمه را میگذاریم.
۳. قابلمه را و چپ و راست و مورب کرده تا دانههای ذرت تفت داده شوند بعد از ۵ الی ۱۰ دقیقه صدای ترکیدن دانههای ذرت بلند میشود بعد از مدتی دیگر صدای ترکیدن دانههای ذرت خیلی کم میشود. آنگاه قابلمه را از روی حرارت برداشته و ۵ دقیقه صبر کنید.
۴. حالا برای مزه و طعمدار کردن پفیلا کره را در دمای اتاق داخل ظرف مناسبی گذاشته تا آب شود سپس نمک و سرکه را اضافه کرده و هم میزنیم سپس روی پفیلا ریخته و در داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ میگذاریم.
منبع: ایرنا