به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آرگا، کیک خیس یکی از انواع کیکهایی است که به خاطر بافت نرم آن در بین مردم محبوبیت دارد. برای درست کردن این کیک لازم نیست که حتما فر داشته باشید. روی شعله گاز به راحتی میتوانید آن را تهیه کنید. اگر میخواهید یک عصرانه دلچسب در کنار یک لیوان چای، قهوه یا شیر داشته باشید، طرز تهیه کیک خیس بدون فر را یاد بگیرید و از پختن آن لذت ببرید.
- طرز تهیه سس گوجهفرنگی در خانه | فوت و فن خوشمزه شدن سس کچاپ
- طرز تهیه قورمهسبزی با سبزی خشک | از چه سبزیهایی استفاده کنیم؟
- رفع بوی سوختگی برنج و ماکارونی با چند ترفند ساده
مواد لازم
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: ۲ پیمانه
وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر کاکائو: ۴ قاشق غذا خوری
شیر: یک و نصفی پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری
شکر: یک و نصفی پیمانه
طرز تهیه کیک خیس بدون فر با سس شکلاتی
بهتر است ابتدا سس شکلاتی کیک را درست کنید. برای تهیه این سس ظرفی را آماده کنید و شیر را داخل آن بریزید. سپس شکر را داخل آن ریخته و روغن مایع و پودر کاکائو را به آنها اضافه کنید. این مواد را بهخوبی با دست یا با کمک هم زن باهم مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا مواد یکدست شود.
سس شکلات را به دو بخش تقسیم کنید. یک بخش آن را برای روی کیک و بخش دیگر آن را برای داخل آن کنار بگذارید.
تخم مرغها را از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا با دما محیط سازگار شوند. سپس آنها را داخل ظرفی مناسب بشکنید. به مدت سه تا چهار دقیقه تخم مرغها را هم بزنید.
نصف سس شکلات را که در مرحله قبل تهیه کردید به تخم مرغها اضافه کنید و آنها را با دست یا همزن تا زمانی که یکدست شوند به خوبی هم بزنید.
در این مرحله از طرز تهیه کیک خیس بدون فر مواد خشک یعنی آرد، وانیل و بکینگ پودر را از الک رد کنید و داخل ظرفی بریزید. این مواد را به آرامی و طی چند مرحله به ترکیب تخم مرغ و سس شکلات که در مرحله قبل آماده کردید، اضافه کنید.
آنها را به خوبی هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و به صورت یکدست دربیایند. دقت کنید که آرد گلوله گلوله نشده باشد و به خوبی با مواد ترکیب شده باشد.
تابهای متناسب با اندازه مواد خود تهیه کنید و کف آن را با مقداری روغن چرب کنید. مواد آماده شده را داخل تابه بریزید. قبل از قرار دادن آن روی گاز شعله پخش کن را روی شعله بگذارید. در آن را محکم کنید. بعد از ۴۵ دقیقه زمان کیک خیس شما آماده است.
برای اطمینان از اینکه مواد داخل کیک پخته شده است، خلال دندان را داخل کیک خیس فرو کنید. اگر به چیزی به خلال نچسبیده باشد کیک شما کاملا مغز پخت شده است.
کیک وقتی که سرد نشده و هنوز داغ است، با چنگال یا همان خلال در سطح کیک سوراخهای ایجاد کنید. نصف دیگر سس شکلات را روی کیک ریخته و صبر کنید تا سس از طریق سوراخهایی که ایجاد کردهاید در کیک فرو رود و به خوبی جذب کیک شود.
کیک را برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید. کیک شما آماده سرو است.