به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، پاییز فصل پخت و استفاده از میوه به است. میوهای که میتوان از آن مربا و ترشیهای خوشمزهای درست کرد و با چند فوت و فن ساده از یک میوه طعمهای مختلفی را ساخت. میوهای که بهشدت دیر فاسد میشود و طرفداران ویژه خود را دارد. روشهای زیر را به کار بگیرید تا بتوانید از به یک مربای خوشمزه بپزید. توجه داشته باشید که برای قرمز شدن رنگ مربا باید زمان پخت حرارت ملایم باشد و درِ قابلمه نیز بسته باشد. در این صورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه مربای به
به: دو و نیم کیلوگرم
شکر: دو کیلوگرم
آب: یک لیتر
آبلیمو: چهار قاشق سوپخوری
دانه هل: یک قاشق سوپخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق مرباخوری
چوب دارچین: دو تکه
طرز تهیه و دستور پخت مربای به
۱. ابتدا باید بهها را پوست بکنید. دانههای درون آن را خارج کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید. اما اگر میخواهید برشهای به شما کاملا ترد شود بهتر است آنها را به صورت خلالهای نازک در آورید.
۲. آب و نیم کیلوگرم شکر سفید را داخل قابلمهای با اندازه مناسب با هم مخلوط کنید.
برای قرمز شدن رنگ مربا باید زمان پخت حرارت ملایم باشد و درِ قابلمه نیز بسته باشد. در این صورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.
۳. سپس بهها را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا آب به جوش بیاید.
۴. بعد از اینکه آب چند جوش زد، قابلمه را از روی حرارت بر دارید و بقیه شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ به تغییر کند.
۵. مربا را از روی حرارت بردارید و آب لیمو، وانیل، دارچین، گلاب یا دانه هل را به دلخواه اضافه کنید. فرصت دهید مربا در دمای محیط، سرد و غلیظ شود.