به گزارش همشهری آنلاین، ایرنا به نقل از medicalnewstoday نوشت: منافع بهداشتی بادام در طول قرنها ثابت شده است و این منافع بالقوه عبارتند از کاهش کلسترول و کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی.
یک مطالعه که در سال ۲۰۰۵ در مجله انجمن رژیم غذایی آمریکا به چاپ رسید، نشان داد که مصرف بادام منجر به افزایش سطح ویتامینE در رژیم غذایی و جریان خون میشود. این ویتامین یک آنتیاکسیدان قوی است که از سلولها در برابر آسیبها دفاع میکند و مانع گرفتگی عروق ناشی از کلسترول بالا میشود.
بادام باعث چاقی نمیشود: برخلاف باورهای رایج بادام و کلا تمام میوههای صدفی باعث چاقی نمیشوند. مغزهای روغنی مانند بادام و پسته و غیره با وجود اینکه حاوی چربی هستند اما در عین حال احساس سیری طولانی مدتی ایجاد و جذب چربیهای زیاد را مهار میکنند.
بادام برای گیاهخواران: بادام سرشار از کلسیم، منیزیم و فیبر است و یکی از منابع پروتئین محسوب میشود. به همین دلیل میتواند برای افرادی که از محصولات حیوانی مانند گوشت و غیره تغذیه نمیکنند مناسب باشد.
بادام تقویتکننده سیستم ایمنی بدن: بادام حاوی مواد مغذی و خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد. یک مشت بادام به اندازه یک پیاله بروکلی یا چای سبز آنتی اکسیدان پولی فنول به بدن میرساند.
بادام و کاهش خطر ابتلا به سرطان: محققان گروه تغذیه دانشگاه کالیفرنیا اعلام کردند که مصرف بادام با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در تماس است.
بادام و بیماری قلبی: این خوراکی همراه با سایر آجیل و دانههای دیگر منجر به بهبود سطوح چربی خون میشود و برای قلب مفید است. شواهد نشان میدهد که رژیم غذایی شامل بادام منجر به رفع بیماریهای قلبی میشود. همچنین بادام منجر به افزایش سطح آنتی اکسیدانها در جریان خون شده و کاهش فشار خون و بهبود جریان خون را به دنبال دارد.
بهتر است بادام را با پوست بخورید
پوست نازک بادام سرشار از آنتی اکسیدانها و مواد مغذی است. این بخش از بادام خواص ضدویروسی و ضدالتهابی فوق العادهای دارد. توصیه بر این است که بادام را با پوست نازک آن میل کنید.
بادام خام یا بو داده؟
بادام خام بهتر از بادام بو داده است. برای بو دادن بادام معمولا از چربیهای مضر استفاده میشود. به همین دلیل بهتر است از بادام خام استفاده کنید تا از چربی و نمک زیاد دور باشید.