به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، ترشی سیر یکی از ترشیهای پرطرفدار و در کنار غذاها بسیار دلچسب و لذیذ است. از نظر درمانی ارزش بالایی دارد. دارای خواص بسیار بالایی است. ضد باکتری و میکروب است. برای ترشی درست کردن بهتر است از سیر تازه و جوان استفاده کنید تا مدت بیشتری بتوانید آن را نگهداری کنید. برای سیر ترشی حتما باید از سیر خشک استفاده کنید. در ادامه روش درست کردن سیر ترشی را به آموزش میگذاریم تا بهراحتی در منزل درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سیر ترشی
سیر خشک: نیم کیلو
سرکه سیب ارگانیک: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه سیر ترشی
برای درست کردن سیر ترشی خانگی و سالم ابتدا پوستهای روی سیرها را جدا میکنیم؛ به طوری که حبههای آن از هم جدا نشود. قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سرش ببرید و اگر نه که زیاد تاثیری در طمع و مزه ندارد. از سیرهای که بخشی از آن کپک زده و خراب است استفاده نکنید.
سیرها را داخل شیشهها بچینید و سعی کنید فضای خالی در ظرفتان باقی نماند. کمی نمک روی سیرها بریزید و سپس سرکه سیب را به آن اضافه میکنیم تا جایی که سرکه روی سیرها را بگیرد سرکه میریزیم. در چند روز اول بهتر است در آن را در چند روز اول نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کنید و در آن را محکم ببندید.
► زودترین زمانی که میتوانید سیر ترشی خود را مصرف کنید حداقل ۶ ماه است زودتر از آن این ترشی قابل خوردن نیست. زمان رسیدن واقعی آن ۷ سال است که میتوان بعد از ۳ یا ۴ سال هم آن را خورد.