به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، مارینارا نوعی سس گوجهفرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها، پاستا، پیتزا و… است. یعنی در هر غذایی که مایل باشید طعم گوجه را به آن اضافه کنید میتوانید از سس مارینارا استفاده کنید. ولی احتمالا کاربرد بیشتر آن سرو به همراه اسپاگتی است.
برای تهیه مارینارا راههای مختلفی وجود دارد و هر کس آن را به شیوه خودش درست میکند. شاید شما هم سبک مخصوص خودتان را برای تهیه سس گوجه داشته باشید. اما اگر دوست دارید نوعی سس مارینارا با طعمی عالی را امتحان کنید همراه ما شوید. همان طور که در دستور تهیه این سس در ادامه خواهید دید، تهیه سس مارینارا فقط به چند ماده ساده احتیاج دارد که معمولاً در هر آشپزخانهای پیدا میشوند.
مواد لازم
گوجهفرنگی ۵ عدد
پیاز یک عدد متوسط
سیر ۲ حبه
آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری
روغنزیتون یک قاشق غذاخوری
آویشن نصف قاشق غذاخوری
جعفری و ریحان تازه؛ هر کدام یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سس مارینارا
۱- گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و پوره کنید. پوره گوجه را داخل تابه بریزید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید.
۲- آبلیمو را هم به مواد اضافه کنید.
۳- میتوانید برای بهتر شدن رنگ سس از نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید.
۴- طعمدهندهها را به سس مارینارا اضافه کنید. مواد را دوباره به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد.