برای درمان سرفه می‌توان از پرتقال بخارپز استفاده کرد که در ادامه به روش تهیه آن می‌پردازیم.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، معمولا برای درمان سرفه در هوای سرد از دمنوش‌های گیاهی استفاده می‌شود اما جالب است بدانید از میوه‌هایی مانند پرتقال هم می‌توان استفاده کرد. از طرفی با سرد شدن هوا ریه‌‎های افراد درگیر و باعث ایجاد سرفه و خلط در گلو می‌شود. شاید شما هم یکی از این افراد باشید. پیشنهاد ما به شما این است که این بار از پرتقال بخارپز استفاده کنید.

بهترین زمان استفاده

بهتر است قبل از شام آن را تهیه و یک ساعت قبل از خواب مصرف کنید. روز بعد خواهید دید که بهتر شده‌اید. این کار را پنج شب به صورت متوالی ادامه دهید؛ هر شب یک پرتقال، بعد از پنج روز متوجه از بین رفتن خلط‌ها خواهید شد.

مواد لازم

یک عدد پرتقال شیرین                                               
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک (برای پاشیدن روی پرتقال)
یک قاشق چای‌خوری نمک (برای خیساندن)

روش تهیه

۱- پرتقال را به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک خیس کنید.

۲- قسمت بالای پرتقال (حدود ۲ سانتیمتر از بالا) را برش دهید تا شبیه کلاه یا روکش شود.

۳- با یک چنگال روی آن را چند سوراخ بزنید تا چندین سوراخ در بالای پرتقال ایجاد کنید.

۴- البته می‌توانید با چاقویی روی آن را برش بزنید و خیلی کم آن را خارج کنید. این کار برای ریختن نمک روی آن است.

۵- یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک روی آن بپاشید و اجازه دهید تا نمک حل شود و به پرتقال نفوذ کند.