همچنین ماده معروفی به نام لیکوپین در گوجه فرنگی وجود دارد که به همراه آنتیاکسیدانتها به جنگ بیماریهای قلبی و سرطان میرود. از همه مهمتر اینکه یک گوجه فرنگی متوسط تا 4 درصد نیاز روزانه به ویتامینC را برطرف میکند.
پزشکان توصیه میکنند که علاوه بر گوجهفرنگی خام که به همراه غذا و سالاد مصرف میشود، از گوجهفرنگی پخته، رب و سسهای کچاب که ماده اصلی تشکیلدهنده آن گوجهفرنگی است به مقادیر کافی استفاده شود.
بنا بر باور کارشناسان، خواص گوجهفرنگی پخته به مراتب بیشتر از نوع خام آن است.