اما هنگامی که بروکلی را به همراه سس گوجهفرنگی بخورید، خواص ضد سرطانی آن چندین برابر میشود.
به عنوان مثال آزمایش ها نشان داده است که خوردن کلم بروکلی به تنهایی تا 40 درصد و خوردن سس گوجهفرنگی به تنهایی تا 3 درصد شانس ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. اما هنگامی که هر دو همراه با هم مصرف شوند این میزان به 50 درصد میرسد.
به گفته پزشکان افراد بالغ در روز به 100 گرم بروکلی و نصف فنجان سس گوجهفرنگی نیاز دارند تا تاثیر واضح ضد سرطانی آن را در خود مشاهده کنند.
از سوی دیگر در صورتی که کلم بروکلی در سس گوجهفرنگی پخته شود، آنتیاکسیدانتهای آن بهتر جذب بدن میشوند. البته باید توجه داشته باشید که در صورتی که به کلم بروکلی بیش از حد حرارت داده شود، خواص آن از بین میرود و بهترین راه، بخارپز کردن آن است.