حلوای زعفرانی یکی از دسرهای پرطرفدار ایرانی است که در مراسم و مجالس مختلف درست می‌شود. در این مطلب به طرز تهیه و دستور پخت حلوای زعفرانی پرداخته‌ایم.

به گزارش همشهری آنلاین، حلوای زعفرانی یکی از دسرهای پرطرفدار ایرانی است که به مرور زمان بیشتر در مراسم‌ مذهبی از جمله ماه محرم به عنوان نذری و در ماه رمضان به عنوان افطاری و همچنین مراسم‌های ختم و سوگواری استفاده می‌شود. در این بخش قصد داریم به طرز تهیه این حلوای خوشمزه و محبوب به همراه فوت و فن‌های پخت آن بپردازیم.

مواد لازم برای تهیه حلوای زعفرانی

آرد سفید    ۲ لیوان
روغن مایع    ۱/۲ لیوان
آب    ۲.۵ لیوان
شکر    ۱.۵ لیوان
گلاب    ۱/۴ لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه حلوا زعفرانی

۱- پس از اینکه مود اولیه را برای پخت این دسر خوشمزه آماده کردیم، لازم است در ابتدا شربت حلوا را درست کنیم. برای این کار لازم است آب و شکر را دخل ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهیم تا شکر آن حل شود و شربت شفافی شروع به جوشیدن کند.

۲- زعفران و گلاب را به شربتی که در مرحله اول آماده کرده بودیم، اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم. لازم به ذکر است که نیازی نیست تا شربت بجوشد بنابراین در حد اینکه شکر حل شود و محلول شفاف باشد، کافی است.

۳- آرد الک شده را داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. باید توجه کنید که نباید با حرارت زیاد این کار را انجام دهیم زیرا موجب سوختن آرد می‌شود و طعم آن را تغییر می‌دهد.

برای مشاهده ادامه مراحل پخت حلوای زعفرانی به همراه نکات طلایی برای طعم بهتر می‌توانید روی لینک زیر کلیک کنید:

منبع: اکالا