به گزارش همشهری آنلاین، حتماً برای شما هم پیش آمده است که پس از طبخ بعضی از مواد خوراکی متوجه شده باشید که بوی نامطبوعی خانهتان را فرا گرفته است؛ برای مثال پخت گوشت یا مرغ یا غذاهای سنتی مانند سیرابی یا کلهپاچه این چنین بوهای نامطبوعی را ایجاد خواهد کرد که به مذاق همه خوش نخواهد آمد.
اگر برای شما هم سؤال شده است که چگونه باید این بوی نامطبوع را از بین ببرید تنها در یک مرحله ساده جواب شما را خواهیم داد. به همین منظور کافی است مقداری آب را با کمی دارچین و شکر مخلوط کنید و سپس روی حرارت قرار دهید تا به درجه جوشش برسد. زمانی که مواد جوشید، آن را در خانه بگردانید و متوجه خواهید شد که بوی نامطبوع به کلی رفع میشود.
همچنین برای رفع بوی آشپزخانه، روشن کردن یک شمع بسیار مؤثر است. شمع بوها را خنثی کرده و از انتشار آن جلوگیری میکند.
- ترفند باز کردن شیشه مربا بدون دربازکن
- ۴ ترفند کاربردی درباره پختن برنج | اگر برنج شور شد یا بوی سوختگی گرفت چه کنیم؟
منبع: روزنامه همشهری