به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، خیلیها ممکن است شلغم را به دلیل رنگ تیرهای که بعد از پخته شدن پیدا میکند دوست نداشته باشند. هر چیزی راهحلی دارد. قبل از مراحل پخت شلغم سفید، باید توجه کنید که شلغم مناسبی را برای پختن انتخاب کنید. شلغمی که پوست صاف و شفافی داشته باشد، سطح آن یکدست و پر باشد. در برخی نواحی شل نباشد یا فرورفتگی ناشی از خرابی نداشته باشد و همچنین سنگین باشد و حالت توخالی نداشته باشد. به روش زیر عمل کنید:
۱- در اولین مرحله از روش پخت شلغم، بعد از شستن و تمیز کردن شلغمها، به هیچ عنوان سر و ته آنها را نگیرید. (فقط ریشه آن را جدا کنید.)
۲- شلغمهای شسته شده را داخل یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید.
۳- کمی آب به شلغمها اضافه کنید و اجازه دهید تا آب شلغم به جوش بیاید و سپس درجه حرارت را کم کنید.
۴- در این مرحله از روش پخت شلغم سفید، کمی نمک به شلغمها اضافه کنید (میتوانید کمی آبلیمو هم اضافه کنید تا بعد از پخت رنگ شلغمها سیاه نشود) و در ظرف را بگذارید.
۵- زمان لازم برای پخت شلغم سفید بین یک ساعت تا یک ساعت و نیم است.