به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اکالا، برای کتلت میتوانید هم از گوشت قرمز و هم از گوشت سفید استفاده کنید و آن را با سبزیجات محلی یا ادویههای مختلف با آرد سوخاری مزهدار کنید. در ادامه این مطلب میخواهیم طرز تهیه کتلت مرغ را با هم مرور کنیم.
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ
برای درست کردن کتلت مرغ به مواد زیر نیاز دارید. این مواد حدودا برای ۶ نفر کافی است.
سینه مرغ ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد ( یکی یکی اضافه کنید و مخلوط کنید – مراقب سفتی مواد باشید – اگر بیش از اندازه وا رفته شود در پخت به مشکل میخورید)
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
نمک و فلفل به میزان کافی
آرد سوخاری به میزان کافی
جعفری دلبخواهی
پیاز ۲ عدد (یکی برای پخت مرغ و دیگری داخل مواد کتلت )
طرز تهیه و دستور درست کردن کتلت مرغ
۱- اول از همه شما برای درست کردن کتلت مرغ به سینه مرغ و سیب زمینی پخته شده نیاز دارید. در اینجا مرغ را با پیاز و کمی زعفران میپزیم که طعم خوبی میگیرد. بعد از اینکه مرغ و سیب زمینی پختند یک عدد پیاز را در خردکن کاملا خرد کنید یا میتوانید رنده کنید و آبش را بگیرید. (دقیقا مثل کوکو سیب زمینی و کتلت که آب مواد را برای جلوگیری از وا رفتن مواد میگیریم)
۲- حالا سیب زمینیها را اضافه میکنید و میگذارید پورهای شوند.
۳- بعد از آن هم مرغ، ادویه، تخم مرغ و کمی آرد سوخاری را که طعم خوبی بهش میدهد، اضافه میکنیم.
۴- یک مقدار از مرغ را جدا رنده یا توی خرد کن ریزش میکنیم و به مواد اضافه میکنیم (در اینجا یک سینه مرغ را جدا خرد کردیم – حتی میتوانید تمام مرغتان را جدا خرد و به مواد اضافه کنید). اینگونه مقدار ریز شدنش دست خودتان است و به خاطر ترکیب شدنش با مواد مجبور نیستید خیلی ریزش کنید. اگر دوست داشتید جعفری هم میتوانید بهش اضافه کنید که طعم فوق العادهای به کتلتتان میدهد.
► حالا دو تا کار میتوانید انجام دهید:
۱- یا مواد را توی دستتان شکل دهید و در تابهای که روغن ریختید و گرم شده بگذارید. (یا حتی مواد را مستقیم تو تابه بریزید و با قاشق شکل دهید.)
۲- یا روی دستتان کمی آرد سوخاری بریزید تا دور موادتان را هم آرد سوخاری بگیرد و بعد مواد را در تابه بگذارید.
درنهایت هم صبر کنید کاملا یک طرف کتلت بپزد و برگردانید. به همین سادگی کتلت مرغ شما آماده است.😍
وا رفتن کتلت
بعضا اتفاق میافتد که کتلت هنگام سرخ شدن وا میرود و از هم میپاشد. دلایل و روشهایی برای این منظور وجود دارد:
یکی از دلایل اصلی وا رفتن کتلت، مقدار آب پیاز آن است. آب پیاز را قبل از اضافه کردن به مایه بگیرید و یا از پیاز کمتری استفاده کنید. همچنین پیشنهاد میشود پیاز را با رنده درشت خرد کنید.