تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۶:۰۵

یک متخصص و مدرس طب ایرانی گفت: برای کاهش تب استفاده از ماءالشعیرهای طبی توصیه می‌شود به این صورت که یک پیمانه جو را با ۱۵ پیمانه آب به مدت ۴۵ دقیقه حرارت بدهند، صاف کنند و در طول روز مصرف کنند.

به گزارش همشهری آنلاین، مریم نواب زاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: برای کاهش تب استفاده از ماءالشعیرهای طبی توصیه می‌شود؛ به این صورت که یک پیمانه جو را با ۱۵ پیمانه آب به مدت ۴۵ دقیقه حرارت بدهند، صاف کنند و در طول روز مصرف کنند؛ استفاده از سوپ‌هایی که در آن آلو، اسفناج و دانه گشنیز به کار رفته باشد نیز برای کنترل و کاهش تب مفید است.