ترکیب رنگ و عطر و طعم در غذا بشر را به یکی از بالاترین لذت‌های زندگی‌اش دعوت می‌کند و همین لذت است که صنعت، توریسم و فرهنگ یک منطقه را جهانی می‌کند. در این گزارش از ۶ فرهنگ پرطرفدار غذایی در جهان بخوانید.

همشهری آنلاین - فاطمه عباسی: غذای عالی و خوشمزه مورد علاقه همه است. هیچ کس روی زمین نمی‌تواند این واقعیت را انکار کند که غذاهای خوشمزه و عالی را دوست دارد و شهرهای مختلف دنیا مملو از رستوران‌هایی است که مقصد گردشگران داخلی و خارجی هستند.

برای گم نشدن در طیف گسترده‌ای از طعم‌ها، ما لیستی از بهترین مقاصد غذایی را در اختیارتان قرار می‌دهیم. کدام کشورها بهترین غذاهای دنیا را دارند؟

ایتالیا

فرهنگ غذایی ایتالیایی چیزی شبیه جادوگری است؛ کمی آرد، روغن زیتون، گوجه و سبزیجات تازه تمام آن چیزی است که شما نیاز دارید تا با یک مزه فوق‌العاده شگفت‌زده شوید. آنچه در این سبک از آشپزی اهمیت دارد تازگی و کیفیت مواد اولیه است. همه چیز به راحتی قابل طبخ و خوردن است و به همین دلیل غذای ایتالیایی به «غذای همه» تبدیل شده است.

فرانسه

اگر شما نیز فکر می‌کنید زندگی چیزی بیش از غذا خوردن است پس حتما باید سری به پاریس بزنید؛ مهد رستوران‌های لوکس و متنوع با غذاهایی که شهرت و محبوبیت جهانی دارند. آشپزی فرانسوی بسیار خلاقانه و به روز است، به همین دلیل در تمام مدارس آشپزی جهان تدریس می‌شود؛ از سیب زمینی و پنیر تا انواع نوشیدنی‌ها، فرهنگ غذایی فرانسه دست بالا را دارد.

مکزیک

اگر روزی مجاز بودید تنها از غذای یک منطقه استفاده کنید حتما مکزیک را انتخاب کنید زیرا در آشپزی مکزیکی تمام مواد غذایی به کار برده می‌شوند و شما هرگز خسته نمی‌شوید. از اسپانیا تا یونان، از هند تا تایلند هر کدام ردی بر فرهنگ غذایی مکزیک به جا گذاشته‌اند و به همین دلیل است که غذاهای مکزیکی جشنواره‌ای از طعم و مزه را در دهان شما ایجاد می‌کنند.

اسپانیا

بخوریم، بنوشیم، بخوابیم و کمی کار کنیم! همه ما آرزوی داشتن فرهنگ غذایی اسپانیا را در سر می‌پرورانیم؛ تنوع زیاد و وعده‌های پرتعداد مانند باغی بی‌نهایت شما را به خود فرا می‌خواند. اشغال اسپانیا در دوره‌های مختلف تاریخی باعث امتزاج فرهنگ‌های مختلف از روم و عرب تا اروپا شد. تولید حدود ۹۰ درصد از روغن زیتون جهان در این منطقه نیز تاثیر عمیقی بر آشپزی اسپانیایی دارد.

هند

کشوری که به دلیل موفقیت در عالی کردن طعم غذاهای گیاهی مستحق جایزه است. در این منطقه گیاهخواران، مسلمانان، مذاهب و فرهنگ‌های گوناگون همگی غذاهای متنوعی را تهیه می‌کنند. استفاده از ادویه آنقدر رایج است که سبزیجات و گوشت‌ها نقش ثانویه پیدا می‌کنند. هیچ قانونی در این رابطه وجود ندارد مگر ایجاد یک غذای خوشمزه. روغن نارگیل اما نقشی اساسی دارد.

خاورمیانه

غذاهای منطقه غربی آسیا آنقدر شبیه هم هستند که گاهی به نظر می‌رسد تنها اسامی است که فرق دارد! تعداد زیاد دریا و رودخانه‌هایی که در این منطقه متنوع وجود دارد رفت و آمد را آسان و فرهنگ غذایی ما را بسیار متنوع و البته مشابه کرده است با این حال کباب کوبیده و جوجه در ایران، ترکیه و کشورهای عربی بسیار مشابه است و این انتخاب غذا را برای افرادی که به تجربه کردن طعم‌های جدید علاقه دارند آسان می‌کند! شما می‌توانید یک غذا را با انواع طعم‌های مختص به هر کشور امتحان کنید و در نهایت به غذای مادرتان بیشترین امتیاز را بدهید.

منبع: همشهری آنلاین