همشهریآنلاین؛ تحقیقات نشان میدهد با شستن گوشت قرمز یا مرغ در آب، باکتریها تا حدود یکمتر در فضای محیطی پخش میشوند و روی میز، دیگر غذاها، حولهها و حتی خود شما مینشینند. آلودگی آشپزخانه و اطراف سینک میتواند منجر به بیماری شود.
محققان دانشگاه درکسل نشان دادهاند که بهتر است گوشت و مرغ را مستقیما از بستهبندی به تابه منتقل کنید، زیرا حرارت موردنیاز برای پخت و پز، باکتریهای موجود را از بین میبرد.
تنها مورد مجاز استفاده از آب روی گوشت خام ماکیان وقتی است که پای نمک در میان باشد و شما گوشت یا مرغ را با آب و نمک بشویید و سپس آن را به ظرف پخت انتقال دهید.
نکته جالب اینکه این علاوه بر یک روش بهداشتی، یک روش آشپزی ویژه هم هست! این کار باعث میشود پروتئینهای گوشت شکسته شوند و در اثر پختن آب خود را از دست ندهند.