به گزارش همشهری آنلاین، محمد قندیلی، مدیر مرکز نوآوری و شرکت دانشبنیان سمنان در حاشیه نمایشگاه شهرهای خواهر خوانده و توانمندی مدیریت شهری تهران، به تمرکز این شرکت برای ایجاد شبکه یکپارچه و هوشمند تعمیر و نگهداری پلهبرقی، آسانسور و پلهای مکانیزه عابر پیاده اشاره کرد و گفت: مزیت اصلی این کار این است که دستگاهها به صورت هوشمند و برخط پایش و پیمایش میشوند و قبل از آنکه دچار خرابی شوند، عملیات تعمیر و نگهداری، پیشبینانه بر اساس شرایط وضعیت دستگاه ها تعریف و انجام شود.
او تصریح کرد: اکنون عملیات تعمیر و نگهداری پلهبرقیها و آسانسورها در مترو به صورت دورههای زمانی مشخص و یا بر اساس وقوع خرابی و رخداد اضطراری انجام میشود. یعنی اگر دستگاهی خراب شود آن را سرویس میکنند. در حالی که در شبکه یکپارچه و هوشمند که توسط شرکت ما طراحی شده، علاوه بر امکان تعریف عملیات پیشگیرانه و اضطراری، براساس مانیتورینگ شرایط و وضعیت برخط دستگاهها، عملیات پیشبینانه نیز تعریف میشود. از این طریق، ضمن کاهش هزینهها و هدفمندسازی عملیات تعمیر و نگهداری، عمر مفید دستگاهها نیز افزایش پیدا میکند و مهمتر از آن، تعداد خرابی و مدت خاموشی و توقف دستگاهها نیز کم خواهد شد.
او افزود: ما به عنوان یک واحد فناوری دانشبنیان عضو پارک علم و فناوری سمنان هستیم و تصمیم داریم تمامی قطعات پلهبرقی را بر پایه دانش و فناوری نوین بومیسازی کنیم.