به گزارش همشهریآنلاین، در اینجا با ۶ خاصیت انگور آشنا شوید.
۱. پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی
این میوه به دلیل ترکیبات آنتیاکسیدانی میتواند نقش محافظ در برابر بیماریهای قلبیعروقی دارد . ریزمغذیهای موجود در انگور کلسترول بد خون را کاهش میدهند و مانع از تشکیل لختههای خون میشوند.
۲. بهبود تمرکز
مغز برای عملکردهای شناختی به انرژی نیاز دارد. انگور بهدلیل قند نسبتا بالا جزء میوههای انرژیزا محسوب میشود و به بهبود تمرکز و حافظه کمک میکند.
۳. تسهیل هضم غذا
انگور حاوی فیبرهای ملایم است که نقش آنها در تسهیل عملکرد رودهها ثابت شده است که در صورت ابتلا به یبوست مصرف چند دانه انگور به صورت ناشتا میتواند مفید باشد.
۴. افزایش انعطاف پذیری پوست
انگور را باید میوه عالی ضدپیری دانست زیرا سرشار از ترکیباتی بهنام رزوراتول و آب است که به مقابله با تاثیرات پیری پوست مانند شلشدن پوست، چروکهای پوستی، لکههای تیره و... کمک میکند.
۵. بهبود خلقوخو
مصرف منظم انگور میتواند به بهبود خلقوخو و کاهش افسردگی خفیف کمک کند. این میوه حاوی ویتامین B۶ است که نقش اساسی در تشکیل ناقلهای عصبی و گلبولهای قرمز دارد. در این شرایط اکسیژن بهتر به سلولها میرسد و از طرفی سیستم ایمنی نیز تقویت میشود.
۶. پیشگیری از عفونتهای دهان و دندان: انگور حاوی مقدار فراوان ویتامین C است که آنتیاکسیدان قوی در مقابله با عفونتهای دهان و دندان محسوب میشود. این ویتامین روند جذب آهن را نیز تسهیل میکند که در بهبود سلامت غضروفها، لثهها، دندانها و استخوانها موثر است.