خرمالو میوه ای چینی است و در فرهنگ این کشور هدیه ای از خدایان است. با نگاهی به خواص خرمالو این تفکر چندان هم بی راه نیست. خرمالو معجزه پاییز است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نیوز بیت، خرمالو اصالتا چینی است، میوه‌ نارنجی رنگی که اگر خوب رسیده باشد، طعمی شیرین و عسلی دارد. آن را می‌توان به صورت تازه، سرخ‌شده یا پخته مصرف کرد و همچنین در ژله‌، پای، نوشیدنی و پودینگ‌ و حتی خورش استفاده کرد.

خرمالو حاوی مواد مغذی ضروری است؛ آنتی‌اکسیدان‌هایی قوی وکالری ای کم دارد و همین ویژگی، آنها را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل می‌کند. در اینجا پنج مزیت شگفت‌انگیز خرمالو برای سلامتی را آورده‌ایم:

سلامت قلب

خرمالو برای سلامت قلب مفید است. مقادیر بالای ویتامین E و سایر ترکیبات مقوی موجود در این میوه، آن را به انتخابی عالی برای تقویت طبیعی سلامت قلب تبدیل می‌کند. خرمالو حاوی آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی از جمله کورستین و کامفرول است که با کاهش خطر بیماری‌های قلبی مرتبط است. تانن موجود در خرمالو به کاهش فشار خون کمک می‌کند و پتاسیم آن به حفظ ضربان طبیعی قلب یاری می‌رساند.

سلامت چشم

این میوه خوشرنگ از سلامت چشم پشتیبانی می‌کند. خرمالو سرشار از ویتامین A و آنتی‌اکسیدان‌های کاروتنوئیدی مانند لوتئین و زآگزانتین است که سلامت چشم را بهبود می‌بخشد. ویتامین A برای عملکرد غشاهای ملتحمه و قرنیه ضروری است. این میوه همچنین حاوی پروتئینی است که برای بینایی طبیعی لازم است. مصرف روزانه این میوه شیرین از بیماری‌های چشمی مانند گلوکوم، دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) و آب مروارید جلوگیری می‌کند.

سلامت پوست

خرمالو بافت پوست شما را بهبود می‌بخشد. این میوه سرشار از ترکیبات جوان کننده پوست است و همچنین از عفونت‌های پوستی جلوگیری می‌کند. ویتامین‌های C و E و آنتی اکسیدان‌های کاتچین موجود در آنها خواص ضد التهابی دارند که به بهبود جای زخم، جوش، اگزما، تیرگی پوست کمک می‌کند. همچنین ظاهر چین و چروک و خطوط ریز را به حداقل می‌رساند و چهره‌ای شفاف، روشن و بدون لک به شما می‌دهد.

سلامت دستگاه گوارش

خرمالو مشکلات گوارشی را برطرف می‌کند. این میوه که در چین میوه‌ای الهی است، سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند B1، B2 و B3 و فیبرهای محلول است و برای سلامت دستگاه گوارش بسیار موثرند. فیبر موجود در آن حرکات روده را برای دفع مواد زائد جامد از بدن آسان می‌کند و از مشکلاتی مانند نفخ جلوگیری می‌کند. ویتامین‌های B موجود در آن، تجزیه مواد گوارشی از جمله پروتئین‌ها، چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها را تنظیم می‌کند و برای متابولیسم و ​​سطوح انرژی بهینه مفید است. مواد مغذی گیاهی موجود در خرمالو همچنین از عفونت معده جلوگیری می‌کند.

التهاب

این خوراکی چینی التهاب را کاهش می‌دهد. خرمالو سرشار از ویتامین C و فلاونوئیدها است که التهاب را کاهش می‌دهند و از بدن در برابر چندین میکروب بیماری‌زا محافظت می‌کنند. ویتامین C موجود در آن به محافظت از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد مضر و سموم کمک می‌کند و در نتیجه با التهاب مقابله می‌کند. رسیدن این میوه در پاییز واقعا هم الهی است چراکه از ابتلا به عفونت‌های فصلی که در پاییز بسیار شایع است جلوگیری می‌کند.

پس خرمالو بخورید تا از پاییز لذت بیشتری ببرید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها