به گزارش همشهری آنلاین، پاستا در بیش از ۶۰۰ شکل شناخته شده در جهان وجود دارد که اغلب با کلمات ایتالیایی نامگذاری شدهاند. اسپاگتی (طنابی)، ورمیشل (کرمهای کوچک)، فوسیلی (دوکی شکل)، تورتلینی (کیکهای کوچک)، پنه (مدادی) و... هر کدام غذایی سیرکننده و البته خوشمزه هستند.
با این حال برخی بشقابهای ماکارونی خیلی مشمئزکننده هستند! پاستاهای بیش از حد پخته شدهای که به صورت تودهای جامد درآمدهاند، یا با موادی ترکیب شدهاند که چندان خوشایند نیستند نشان میدهند که این غذای محبوب هم میتواند معده و روان ما را آشفته کند.
ممکن است به این فکر افتاده باشید که پاستای آماده را در فریزر ذخیره کنید تا یک وعده سالم و سریع داشته باشید اما این تکه پاستای یخزده احتمالا یکی از وعدههای غذایی نیست که اشتهای شما را برانگیزد.
در حالی که تکههایی از ماهی با سس کاری خوش طعم میشود، افزودن ماکارونی یک غذای نفرت انگیز ایجاد میکند.
غذای یونی کورن یا اسب تک شاخ یکی از بزرگترین ترندهای سال گذشته بود و شامل رنگ کردن غذاها با رنگهای روشن بود. اما برخی از وعدههای غذایی را نباید درمان تکشاخ داد و پاستا یکی از آنهاست.
از این بدتر اما زمانی بود که یک آشپز سعی کرد «اسپاگتی قرمز» درست کند، این هم یک پویش آنلاین بود که با کمک نوعی سرکه قرمز رایج شده بود. پخت بیش از حد پاستا همیشه فاجعه ساز است و اینبار با اضافه شدن رنگ قرمز به ماکارونی، نتیجهای شبیه غذای حیوانات ایجاد کرد.
و زمانی که به نظر میرسد بشقاب شما از فوران آتشفشان نجات پیدا کرده است ممکن است تمایل نداشته باشید چنگالتان را توی بشقاب ببرید.
عکس زیر تورتلینی شکلاتی است که با سس شاتوت سرو شده، برخی ایتالیاییها این پاستا را یکی از بدترین پاستاهای دنیا میدانند! پاستای شکلاتی.