برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن می‌شوند. در این اینفوگرافیک با سه ماده غذایی که با دوبار گرم کردن سمی می‌شوند آشنا می‌شوید.

به گزارش همشهری آنلاین، این روزها به دلایل مختلف افراد غذای باقیمانده‌شان را در فریزر می‌گذارند و مجدد آن را مصرف می‌کنند. این موضوع اشکالی ندارد اما در برخی موارد می‌تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. متاسفانه، دوباره گرم کردن بعضی غذاها می‌تواند شما را در معرض مسمومیت غذایی قرار دهد.

برای بزرگنمایی بیشتر روی تصویر کلیک کنید
منبع: همشهری آنلاین