همشهری آنلاین: کوکوی این کدو را به روشهای مختلف میتوان پخت ولی در این روش به خاطر استفاده از پنیر و همچنین سس تند کنار غذا طعم دیگری از کوکوی کدو را امتحان کنید.
۱. کدوها را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. کدوی رنده شده را با پنیر پارمسان، دو عدد تخممرغ، آرد، نمک و فلفل در کاسه بزرگی مخلوط کنید.
نکته: اگر کدوها هنگام رنده کردن آب انداختهاند، فقط کدوی رنده شده را به بقیه مواد اضافه کنید چون کدوی آبدار باعث وا رفتن کوکو میشود.
۲. روغن مایع مخصوص سرخ کردن را در تابه بزرگ نچسبی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس هر بار دو قاشق سوپخوری پر از مواد را پر کرده و داخل روغن بریزید و سطح آن را صاف کنید. دو طرف کوکوها را به همین ترتیب در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
مواد لازم برای ۱۲ عدد کوکو
۵۰۰ گرم کدو سبز
۵۰ گرم پنیر پارمسان رندهشده
۲ عدد تخممرغ؛ زرده و سفیده با هم مخلوط شوند
۴ ق. س آرد سفید
روغن مایع مخصوص سرخ کردن
نمک و فلفل
فوت وفن
برای سرخ شدن هر طرف کوکوها دو تا سه دقیقه زمان کافی است. وقتی کوکوها آماده شدند، آنها را با سس تند سرو کنید.
سـس تند
پیازها را پوست کنده و درشت خرد کنید، سپس در کاسهای پلاستیکی بریزید و با گوشتکوب برقی آنها را حسابی خرد کنید. سیرها را هم پوست کنده و با همان گوشتکوب برقی خرد کنید. روغن را در تابهای بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را به آن اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و ۲۰ دقیقه مخلوط سیر و پیاز را روی شعله کم اجاق گاز حرارت دهید. در این مدت هم مدام مخلوط را هم بزنید. بعد از این مدت تابه را کناری بگذارید تا سرد شود. بعد از اینکه مخلوط سرد شد، مواد را داخل مخلوطکن بریزید و شکر و فلفل را اضافه کرده و چند بار دستگاه را روشن و خاموش کنید. حالا مواد را به تابه برگردانید و ده دقیقه دیگر روی شعله کم حرارت دهید تا مخلوط غلیظ شود.
مواد لازم برای سس تند:
۳ /۱ پیمانه روغن زیتون
۴ عدد پیاز درشت (درشت خرد شود)
۴ حبه سیر
یک تا ۲ عدد فلفل تازه تند
۲ ق. س شکر قهوهای
یک عدد فلفل قرمز تازه برای تزئین
از کجا بخریم؟
شکر قهوهای را میتوانید از فروشگاههای مخصوص مواد و لوازم قنادی تهیه کنید.