به گزارش همشهری آنلاین، حالا خودم در کنار انواع غذاهای خوشرنگ و لعاب امروزی این آش را هم در مهمانی هایم درست میکنم. خیلی هم طرفدار دارد. همه دستور پختش را میپرسند. دوست داشتم خوانندههای آشپزی مثبت هم این آش سنتی آذربایجان را یاد بگیرند.
ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و تفت میدهیم. بعد از چند دقیقه لپه و برنج را اضافه میکنیم و با یک و نیم لیتر آب روی حرارت ملایم به مدت دو ساعت میگذاریم تا بپزد تا کاملا له شود. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و زرد چوبه مخلوط میکنیم و به شکل توپهای ریز در میآوریم و سرخ میکنیم و به همراه گوجه رنده شده به مخلوط برنج و لپه اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت دیگر روی اجاق میگذاریم. بعد از نیم ساعت آبغوره و آبلیمو و زرشک را هم به آشمان اضافه میکنیم.
مواد لازم
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک پیمانه لپه
یک پیمانه برنج
۲ عدد پیاز درشت
۲/۱گوجه فرنگی رنده شده
۴ قغ زرشک
یک پیمانه آبغوره
۲ قغ آب لیمو
زرد چوبه
به مقدار لازم نمک و فلفل