همشهری آنلاین: این غذا را اصولا به صورت معمولی روی اجاقگاز میپزند ولی اگر طرفدار غذاهای عربی هستید و زمان زیادی هم ندارید، آن را در مایکروفر بپزید.
۱. بادمجانها را بعد از شستن با چنگال سوراخ سوراخ کرده و روی سینی مایکروفر مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که بادمجانها پخته و نرم شود با حداکثر قدرت حرارت دهید. برای پخت بهتر بادمجانها میتوانید آنها را به صورت طولی دونیم کرده و حرارت دهید.
۲. پوست بادمجانها را بکنید و گوشت آنها را خرد کنید. سپس گوشت بادمجان را همراه با روغن زیتون، آبلیموترش، سیر، ارده و زیره و جعفری در دستگاه غذاسازی بریزید و چند بار روشن و خاموش کنید تا تبدیل به پوره شود. این پوره را میتوانید به همین صورت ولرم با نان پیتا یا تست میل کرده یا دو دقیقه در مایکروفر گرم کنید.
مواد لازم برای چهار نفر
۱ کیلوگرم بادمجان
۴ /۱ پیمانه روغن زیتون
۴ /۱ پیمانه ارده
۲ قچ پودر زیره
۳ /۲ پیمانه برگ جعفری
۲ قس آبلیمو
یک حبه سیر
نان پیتاد در صورت دلخواه
از کجا بخریم؟
نان پیتا نانی عربی و دولایه است که شما میتوانید آن را از سوپرمارکتهای بزرگ خریداری کنید.