همشهری آنلاین: اما شکم پرش دیگه از اون داستانهاست. نقل مورچه است و کله پاچهاش...
۱. شکم ماهی کیلکا را با قیچی باز کرده و با نوک چاقو درون شکمش را خالی کنید و بشویید. برای مزهدار کردن، مقداری نمک و فلفل به ماهیها بزنید.
۲. پیاز داغ، سبزی خرد شده، مغز گردو زرشک و رب انار همه را خوب مخلوط کرده و با قاشق چایخوری درون شکم ماهی کیلکا را پر کنید و درون ظرف مناسب فر بچینید و بگذارید در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزد.
مواد لازم برای چهار نفر
۴ ق غ سبزی خرد شده
(گشنیز، مرزه، شنبلیله و ترخون) گشنیز دو برابر سبزیهای دیگر است
۲ ق غ مغز گردو خرد شده
۲ ق غ زرشک
یک ق غ رب انار
۲ ق غ پیاز داغ
۴۰۰ گرم ماهی کیلکا
(تقریبا برای هر نفر ۱۴ تا ۱۵ عدد ماهی)