همشهری آنلاین: اسکاتلندیها علاقه خاصی به این سوپدارندو در فصل زمستان آن را زیاد میپزند.
۱. آووکادوها را نصف کرده و هستههای داخل آنها را خارج کنید و سپس پوستشان را بکنید و گوشت آووکادوها را به قطعات کوچک ببرید. قابلمه مناسبی آماده کنید و روغن زیتون را همراه با پیازهای خرد شده در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و تفت دهید.
۲. اسفناج را هم بشویید و خرد کنید سپس اسفناج خرد شده را به پیاز داغ اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. در قابلمه را بگذارید و حرارت را زیادتر کنید و ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید. آب مرغ را اضافه کنید و مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد.
۳. سیر و آووکادو را به مواد اضافه کرده و بعد از یک دقیقه حرارت دادن، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و کناری بگذارید تا مواد داخل آن سرد شود.
۴. بعد از اینکه مواد سوپ سرد شد، مواد را داخل دستگاه غذاساز یا مخلوطکن بریزید و پوره آن را تحویل بگیرید.
۵. پوره را دوباره به قابلمه برگردانید و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل حرارت دهید. در پایان سوپ را در ظرف مورد نظر کشیده و ماست چکیده را روی سوپ بریزید و سرو کنید. این سوپ را با نان سوخاری میل کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۲قس روغن زیتون
۲ عدد پیاز (خرد شود)
۱کیلوگرم اسفناج
۴ /۳ سه پیمانه آب مرغ
۴ حبه سیر (رنده شود)
۲ عدد آووکادو
۳ قس ماست چکیده
به مقدار لازم نمک و فلفل
ارزش غذایی
انرژی ۲۸۲ کیلوکالری
پروتئین ۳/۹ گرم
کربوهیدرات ۴/۱۱ گرم
کلسیم ۴۵۲ میلیگرم
چربی ۱/۲۲ گرم
کلسترول ۰ میلیگرم
فیبر ۹/۸ گرم
سدیم ۳۵۷ میلیگرم
فوتوفن
وقتی آووکادو را به سوپ اضافه میکنید مراقب باشید حرارت آنقدر بالا نرود تا بجوشد زیرا باعث تلخ شدن سوپ میشود. بهتر است آووکادو را در مراحل پایانی پخت اضافه کنید و فقط روی حرارت گرم کنید.